Antivirus, Firewall, Anti-Spam...

zaštita i monitoring na prvom mestu!

Ukoliko napravite strukturni pristup organizovanju bezbednosti onda dobijate uspešan dizajn, instalaciju i konfiguraciju odgovarajućih zaštitnih sistema, podržanih pomoću odgovarajućih protokola i procedura.

Takav pristup obezbeđuje stalno održavanje i praćenje, identifikovanje novih opasnosti i omogućavanje brzog povraćaja sistema i podataka ukoliko dođe do ugrožavanja bezbednosti. Loša organizacija bezbednosti stvara rizik na mnogim nivoima.

Mrežni sistemi nikada pre nisu bili toliko ranjivi kao danas - broj mogućih pretnji se konstantno povećava, a organizacije uglavnom imaju na raspolaganju ograničen broj resursa sa kojima se mogu zaštititi. Da bi bila efikasna, rešenja za organizaciju bezbednosti, moraju biti dobro zamišljena, integrisana i propisana rigoroznim procedurama uz pomoć iskusnog kadra.

Zbog toga se većina kompanija odlučuje da obezbeđivanje sigurnosti svojih računarskih mreža poveri kompanijama sa iskustvom u tom poslu. Takav način poslovanja vam omogućava da se fokusirate na vaše osnovne delatnosti, dok je bezbednost vaših podataka u rukama iskusnih stručnjaka i kvalitetne opreme.


Danas postoji veliki izbor metoda zaštite računarskih sistema. Detekcija upada, enkripcija i metode autentifikacije imaju veliku primenu kao i antivirusni programi i firewall rešenja za zaštitu od spoljašnjih i unutrašnjih napada.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u mogućnosti smo da vam ponudimo implementaciju bilo kojeg od prethodno navedenih načina zaštite. Odluka o izboru DEL Systems-a kao partnera će vam omogućiti kontrolu troškova bezbednosti, a istovremeno podići bezbednost na maksimalni nivo.